logistics

Office

PRO-intermediair Office kent de volgende vier expertises:

  • Finance & Accounting
  • IT
  • HR, Customer Service en Support
  • Sales & Marketing

Finance & Accounting

Binnen Finance & Accounting bemiddelen we in vaste en tijdelijke financiële functies bij voornamelijk bedrijven. Finance specialisten worden steeds meer betrokken bij verschillende bedrijfsprocessen en trajecten die relevant zijn voor de core business voor uw organisatie. PRO-intermediair speelt daarop in met multidisciplinaire specialisten die naast uitstekende finance kennis beschikken over relevante branche expertise.

IT

De vraag naar IT-specialisten zal de komende jaren verder toenemen, waardoor een nóg groter tekort hieraan zal ontstaan. Toch weet PRO-intermediair ze te vinden. Binnen deze discipline richten we ons op uiteenlopende functies binnen de informatie- en communicatietechnologie – van sterk gespecialiseerde IT-functies tot meer communicatiegerichte managementfuncties.

HR, Customer Service en Support

De menselijke factor en het dienstverlenende karakter vormen de kernwaarden binnen Human Resources, Customer Service en Support. Binnen deze expertises heeft PRO-intermediair een ruime ervaring. Onze Consultants beschikken over een uitgebreid netwerk van kandidaten en opdrachtgevers, waardoor ze hét verschil maken in kwaliteit, relevantie en snelheid. Dit doen we voor functies op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau voor een uiteenlopend aantal branches. Voorbeelden van functies binnen genoemde expertises zijn: HR Advisors en -Managers , Customer Service Employees, Office Managers, Projectassistenten.

Sales & Marketing

Voor marketing & sales kandidaten is PRO-intermediair goed vertegenwoordigd. Het bemiddelen in vaste en tijdelijke b-to-b en b-to-c salesfuncties is één van de sterke pijlers van PRO-intermediair. Of het nu gaat om new business, het uitbreiden van bestaande relaties, business development of het succesvol managen van salesteams.

Voor marketingfuncties geldt dat het vakgebied onder invloed van technologische ontwikkelingen een grote vlucht heeft genomen. Zowel voor vaste als tijdelijke dienstverbanden spelen we een prominente rol in de werving en selectie van functies als online marketeers, SEO- en SEA-specialisten, e-commerce managers en andere online specialisten.

← terug naar discipline overzicht