Opdrachtgevers

Sinds de oprichting heeft PRO-intermediair een interessant klantenportfolio opgebouwd, variërend van MKB bedrijven tot multinationals. Ervaring leert dat elke organisatie uniek is en iedere situatie anders is . Hierdoor zijn maatwerk en expertise essentieel om uw doelstellingen te blijven realiseren, en uw concurrentiepositie en continuïteit te waarborgen.

De wereld van werken verandert naar “beter”

In een dynamische wereld die snel verandert, verandert ook het werken en het omgaan hiermee. Hierdoor wordt het voor organisaties steeds moeilijker om goede mensen te krijgen en te houden. PRO-intermediair helpt u als opdrachtgever om deze mensen op het juiste moment aan te trekken en te verankeren, waardoor u een voorsprong opbouwt. Uw organisatie is tenslotte ambitieus en altijd op zoek naar beter. Wij gaan graag op zoek naar “beter” voor uw organisatie en doen er alles aan om uw positie continu te versterken.

Continuïteit

Voldoende gekwalificeerd personeel is van strategisch belang voor de continuïteit van uw organisatie. Hieraan gekoppeld is een goede personeelsplanning die in beeld brengt welke medewerkers en competenties u nu in huis heeft en welke er straks nodig zijn . Zo zorgt u ervoor dat uw organisatie haar doelstellingen kan bereiken, nu en in de toekomst. Zaken als een plotseling ontslag van een collega, het binnenhalen van langdurig project een grote order, kunnen er toe leiden dat de continuïteit van uw bedrijf ernstig wordt verstoord. Op zo’n moment heeft u behoefte aan een snelle oplossing van uw capaciteitsprobleem. PRO-intermediair zorgt daarvoor.

Kandidaten

Wij hebben een aanzienlijke database met professionals, waardoor wij vaak direct een gekwalificeerde kandidaat beschikbaar hebben. Onze kandidaten zijn zelfredzame en ervaren mensen, waardoor zij snel zijn ingewerkt en een eenvoudig kunnen worden ingepast binnen uw organisatie.

Snel schakelen

U lost uw capaciteitsprobleem liever vandaag nog op dan morgen. Daarom kunt u bij ons rekenen op een snelle presentatie van gekwalificeerde kandidaten, waardoor een professional binnen afzienbare tijd aan de slag kan. Kenmerkend voor onze werkwijze zijn hierin: korte lijnen, nuchter, doortastend en afspraak is afspraak. Hierdoor zijn wij in staat snel te handelen en te anticiperen.

Wendbaarheid

Flexibele organisaties hebben de toekomst. Hun flexibiliteit maakt ze wendbaar en daardoor succesvol om in te spelen op veranderingen in de markt. Met onze expertise en een grote diversiteit aan professionals maakt PRO-intermediair die wendbaarheid mogelijk. Of het nu gaat om vaste medewerkers of tijdelijke professionals. PRO-intermediair heeft een oplossing.

Samen met PRO-intermediair

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wat PRO-intermediair voor u kan betekenen? Kijk dan bij onze oplossingen of neem vrijblijvend contact met ons op.