Over PRO-Intermediair

PRO-intermediair staat voor: Kwaliteit, Persoonlijkheid, Oprechtheid en Betrokkenheid

Visie

De kern van ons werk is mensenwerk. Wij adviseren onze opdrachtgevers bij de vertaling van hun visie en beleid naar mensen en teams. Onze overtuiging is dat het succes van organisaties wordt bepaald door het menselijk kapitaal. Dit maakt het vinden, behouden en ontwikkelen van goede mensen van strategisch belang. PRO-intermediair helpt deze succesfactor te verbeteren, en richt zich daarbij op de kwaliteiten, groei en ambitie van werknemers en opdrachtgevers.

Ambitie

Het is onze ambitie om de beste te willen zijn met tevreden kandidaten en opdrachtgevers als eindresultaat! Om deze ambitie te realiseren beschikken wij over een aanzienlijke database met hooggekwalificeerde kandidaten, en bieden onze consultants, met verregaande kennis binnen een of meerdere disciplines, een deskundig en passend advies aan zowel opdrachtgevers als werknemers.

Onze mensen

De Consultants die werkzaam zijn bij PRO-intermediair zijn professionals binnen hun eigen vakgebied en allen zeer ervaren. Wij staan hierbij voor een eigen identiteit en kwaliteit, en hanteren daarbij een aanpak gericht op: persoonlijkheid, betrokkenheid, oprechtheid en een gezonde kritische blik.

Historie

PRO-intermediair wordt in 2008 als allround uitzendbureau opgericht door twee ex werknemers van Randstad, om zich in de jaren erna verder te focussen op een aantal specialisaties. Vandaag de dag kent PRO-intermediair een team van consultants met de volgende specialisaties: