Werknemers

Waarom werken via PRO-intermediair

Denk jij dat ieder arbeidsbureau hetzelfde is? En zie jij door de bomen het bos niet meer door het grote aanbod aan arbeidsbureaus? Ben je geïnteresseerd om te worden bemiddeld door een professioneel arbeidsbureau met toegang tot topwerkgevers? Bij PRO-intermediair ben je verzekerd van uitdagende functies en projecten bij aansprekende werkgevers in de volgende branches: industrie & techniek, logistiek & transport en office.

Professionals voor Professionals

Een vaste contactpersoon die jouw achtergrond, ambities en gewenste werkomgeving kent en begrijpt… dat is PRO-intermediair. Jouw persoonlijke consultant is gespecialiseerd in jouw vakgebied. Daardoor is hij of zij in staat jouw kwaliteit en expertise op waarde te schatten en deze te vertalen naar één van de vele openstaande projecten of vacatures.

Hiervoor nemen we de tijd om je te leren kennen, zijn we betrokken bij jouw sterke punten en ambities, en verdiepen we ons in wat jij belangrijk vindt. We zien het als onze missie om duurzame relaties te bouwen met al onze partners en professionals.

Commitment

Een arbeidscontract is wat ons betreft een gezamenlijke commitment. Hoe gelukkiger jij bent, des te groter de kans dat onze opdrachtgevers dat ook zijn. Dankzij onze bevlogen consultants die snel weten te schakelen, krijg jij de kans om jezelf te bewijzen en interessante uitdagingen aan te gaan. Om jouw wendbaarheid te vergroten werkt PRO-intermediair daarbij met verschillende contractvormen. Zo kan je bij PRO-intermediair (tijdelijk) in dienst zijn, maar kan je ook als zelfstandige aan de slag.

Onze beloftes

  • Aantrekkelijke functies en projecten bij goede werkgevers
  • Aandacht voor persoonlijke ambities
  • Persoonlijke benadering en begeleiding in het hele proces
  • Vriendelijke atmosfeer en open cultuur
  • Groeikansen voor succesvolle en ambitieuze medewerkers
  • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Coöperatief, resultaat- en relatiegedreven

Interesse?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op of laat je CV bij ons achter!

Bekijk onze doorlopende profielen per discipline:

Solliciteer direct:

Upload jouw CV