Over PRO-intermediair

Wie wij zijn

PRO-intermediair is dé partner voor het vinden van de juiste professionals en werk waar jij gelukkig van wordt. Dit doen wij met passie! Bij PRO-intermediair zijn we persoonlijk betrokken bij onze opdrachtgevers en professionals. Hierdoor kennen wij onze relaties door en door, waardoor we zeker zijn van de juiste match.

Wat wij bieden

Naast onze persoonlijke touch bieden wij bij PRO-intermediair een hoge mate van flexibiliteit, continuïteit en zekerheid. Verder beschikken wij over een schat aan ervaring binnen de verschillende sectoren en vakgebieden waarin wij actief zijn. Kortom, een hoge kwaliteit van onze dienstverlening is hiermee een feit en maatwerk voor opdrachtgevers en professionals gegarandeerd.

Waarom wij doen wat we doen

Ons werk past bij ons. Wat wij doen is écht mensenwerk en daar houden we van bij PRO-intermediair. Het samenbrengen van professionals en opdrachtgevers die er toe doen en hierin de beste willen zijn… Dat is onze missie!

Heb je interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Onze vakgebieden

PRO-intermediair biedt interessante vacatures in onderstaande vakgebieden. Hierin hebben wij opdrachten op project-, interim- of zzp-basis en vaste banen (werving en selectie). Bekijk nu de mogelijkheden in jouw vakgebied en wordt onze nieuwe collega!

Transport & Logistiek

Techniek

Office