Diensten

Uitzending

Uitzending is al jaren een bekend fenomeen op de arbeidsmarkt: onze professionals worden voor u op zeer flexibele basis beschikbaar gesteld tegen een vooraf afgesproken tarief. Het aantal uren per week is flexibel, net als de duur van de werkzaamheden. Dit wordt volledig op uw wensen en behoeften afgestemd. Wij werken voor het uitzenden met het bekende fasensysteem, waarmee de flexibiliteit en zekerheid die wordt geboden vorm krijgt.

De voordelen voor u als opdrachtgever zijn:
– Optimale flexibiliteit
– Geen administratieve lasten: wij ontzorgen!
– Geen werkgeversrisico’s

Benieuwd naar op welke manier uitzending voor u een oplossing kan bieden? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Detachering

Detacheren zien wij als “uitzenden met vastigheid”. In samenspraak met u wordt vooraf de duur van de detacheringsperiode en het aantal werkuren vastgelegd. Dit geldt ook voor de vergoeding van de volledige termijn. Detacheren biedt zowel voor u als opdrachtgever als voor de professional meer zekerheid dan uitzenden.

De voordelen voor u als opdrachtgever zijn:
– Een optimale combinatie van flexibiliteit en zekerheid
– Meer binding met flexibele werknemers
– Geen werkgeversrisico’s

Benieuwd naar op welke manier detachering voor u een oplossing kan bieden? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Payrolling

Wij begrijpen dat het aannemen van nieuw personeel risico’s met zich meebrengt voor uw organisatie, maar tegelijkertijd groei en flexibileit wenselijke doelstellingen zijn. Door gebruik te maken van payrolling vergroot u uw flexibele schil, zonder dat uw werkgeversrisico’s toenemen.
Bij payrolling selecteert en werft u uw nieuwe personeel zelf, om deze vervolgens bij ons op de payroll te plaatsen. Dit betekent dat u als opdrachtgever geen administratieve lasten en werkgeversrisico’s heeft, en verloning van uw nieuwe personeel door ons gebeurt.

De voordelen voor u als opdrachtgever zijn :
– Zelf selecteren en werven van (nieuw) personeel
– Lagere kosten dan bij uitzending
– Geen administratieve lasten en werkgeversrisico’s

Benieuwd naar op welke manier payrolling voor u een oplossing kan bieden? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Werving & selectie

Werving & selectie is voor u de juiste tool wanneer u op zoek bent naar een professional die u direct wilt ‘inlijven’ voor een permanente positie binnen uw organisatie. Hiervoor geldt dat uw vraag centraal wordt gesteld en op basis hiervan een passend profiel wordt gemaakt. Door onze expertise en ons netwerk, kunnen wij u snel in contact brengen met de beste professionals.
Benieuwd naar op welke manier werving & selectie voor u een oplossing kan bieden? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Executive Search

Executive Search is de manier om voor uw organisatie gericht latent zoekende professionals te traceren die op geen enkele andere manier in beeld zouden komen. Uiteraard wordt uw vraag hierbij centraal gesteld. Met Executive Search bent u verzekerd van volledige anonimiteit, gegarandeerde inzet van een aantal search uren en gestroomlijnde processen om voor uw organisatie de best gekwalificeerde professional te vinden.

Benieuwd naar op welke manier Executive Search voor u een oplossing kan bieden? Neem vrijblijvend contact met ons op.