Waarom kiezen voor PRO-intermediair

Drie belangrijke redenen om te kiezen voor PRO-intermediair:

PRO-intermediair staat garant voor een transparante en strakke manier van werken.

Uw aanvraag of project krijgt bij ons de aandacht krijgt die het verdient. Bij uw aanvraag of project is elke fase cruciaal, waardoor continu wederzijdse verwachtingen goed op elkaar dienen te worden afgestemd. Binnen een vooraf afgesproken tijdspad met een goede afstemming en heldere doelstellingen, leveren wij uw beste nieuwe medewerker(s).

PRO-intermediair schakelt snel

Capaciteitsproblemen lost u liever vandaag op dan morgen. Snel en doelgericht schakelen is onze tweede natuur en staat bij ons voor een geolied proces. Daarom kunt u bij PRO-intermediair rekenen op snelle presentatie van gekwalificeerde kandidaten. Uw nieuwe medewerker kan binnen ‘no time’ worden ingezet! Kenmerkend voor onze werkwijze zijn hierbij korte lijnen, een nuchtere blik, en doortastendheid . En bovenal………afspraak is afspraak. Met onze expertise en de kracht van ons netwerk, zijn wij in staat om snel te schakelen en uw capaciteitsprobleem op te lossen.

PRO-intermediair vergroot uw flexibiliteit en neemt de druk weg van uw strategische personeelsplanning.

Met onze expertise en de kracht van ons netwerk bieden wij voor al uw aanvragen een passende oplossing. Of het nu gaat om een complex wervingsvraagstuk of een enkele aanvraag? Wij ontzorgen door uw aanvragen volledig uit handen te nemen en uw capaciteitsproblemen op te lossen. Hiermee vergroten wij uw flexibiliteit en wordt u wendbaar. Hierdoor bent u in staat succesvol in te spelen op de steeds sneller veranderende arbeidsmarkt.

Geïnteresseerd? Wij ontmoeten u graag.