Hoe wij werken

Omdat iedereen uniek is en elke carrière anders verloopt, geven wij jou drie belangrijke redenen om te kiezen voor PRO-intermediair:

  • Uitdagende functies en projecten bij aansprekende werkgevers in de branches: logistiek & transport, techniek en office.
  • Een vaste contactpersoon die jouw achtergrond, ambities en gewenste werkomgeving kent en begrijpt
  • Een persoonlijke benadering, vriendelijke atmosfeer en……maatwerk waar jij blij van wordt!

 

Hoe wij dat doen…

intake gesprek

Eerste intake

Jouw eerste stap op weg naar werk waar jij blij van wordt, is een vrijblijvend intake gesprek met ons. Tijdens dit gesprek nemen we de tijd om je te leren kennen en verdiepen ons in wat jij belangrijk vindt. We gaan in op jouw achtergrond, en bespreken jouw ambities en gewenste werkomgeving.

intake gesprek

Opmaken van een profielschets

Hetgeen wat wij met jou hebben besproken, wordt door ons uitgewerkt en vertaald naar een profielschets. In deze profielschets staan zaken vermeld als jouw achtergrond, wensen en ambities en een verdere toelichting op jouw curriculum vitae.

Voorstellen kandidaat aan opdrachtgever

Voorstellen aan opdrachtgever

Aan jouw profielschets voegen wij onze motivatie toe, waarom wij denken dat jij de passende kandidaat bent voor de betreffende functie of project. Jouw curriculum vitae, profielschets en onze motivatie, vormen samen jouw voorstel bij onze opdrachtgever.