Waarom kiezen voor PRO-intermediair

Drie belangrijke redenen om te kiezen voor PRO-intermediair:

1) Uitdagende functies en projecten bij aansprekende werkgevers.

Sinds onze oprichting hebben wij een mooi klantenportfolio opgebouwd, variërend van MKB klanten tot multinationals. Hier zijn dagelijks een groot aantal medewerkers zoals jij voor ons aan het werk. Zij verbeteren zichzelf en onze opdrachtgevers. Ook voor jou hebben wij uiteenlopende vacatures en projecten bij aansprekende werkgevers. Wil jij  werken in een uitdagende functie die matcht met jouw ambities en interesses?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

2) Een vaste contactpersoon die jouw achtergrond, ambities en gewenste werkomgeving kent en begrijpt

Ben je een specialist en werk je graag voor een specialist? Een bureau waar medewerkers jouw kwaliteiten op waarde schatten en waar wordt begrepen met welke uitdagingen je graag wordt geconfronteerd? Dit bureau vind je in PRO-intermediair. Wij hebben een ruime ervaring, kennis en kunde binnen de branches waarin wij actief zijn en bijbehorende vakgebieden. Hierdoor helpen wij jou als professional verder te bouwen aan je carrière.

Neem vrijblijvend contact met ons op.

3) Een persoonlijke benadering, vriendelijke atmosfeer en……maatwerk waar jij blij van wordt!

Ervaring leert dat elke organisatie uniek is en iedere situatie anders is. Zo ben jij ook uniek en loopt jouw carrière anders dan die van je collega. Persoonlijke aandacht, maatwerk en expertise zijn dus essentieel om jouw doelstellingen en ambities te blijven realiseren. Met de kracht van ons netwerk en onze expertise garanderen wij jou zekerheid en maatwerk waar je blij van wordt!

Neem vrijblijvend contact met ons op.